Close

Ormgiftskräm

F0520105

 Motverka åldrande med ormgift, för alla hudtyper, i synnerhet för mogna skinn. Den är perfekt som baskräm under dagen och behandlingskräm på natten.Den är baserad på en polypeptid som...

Mer detaljer

66 i lager

412 kr inkl. moms.

Lägg i önskelistan

    Faktura, Konto, Delbetalning, Kort och Internetbank

Mer information

 

Motverka åldrande med ormgift, för alla hudtyper, i synnerhet för mogna skinn. Den är perfekt som baskräm under dagen och behandlingskräm på natten.

Den är baserad på en polypeptid som återfinns i giftet på tempelhuggormen, Tropidolaemus wagleri. Kliniska tester har visat att ormgiftskräm kan minska linjer och muskelsammandragningar. På så sätt, minskas effekten av ålder på huden. Denna aktiva substans har testats in vivo och in vitro (studien varade 28 dagar med två dagliga applikationer) med en betydande minskning av uttryckslinjer och djup av de mest synliga rynkor. Effektiviteten i ormgiftskräm har ökat med andra anti-åldrings aktiva substanser såsom hyaluronsyra, retinol, dipalmitoyl hydroxiprolin, coenzym Q-10, kollagen, elastin, aktiva beståndsdelar som är utmärkta för att förnya och bevara huden samtidigt bekämpa inverkan av tid. Ormgiftskräm rekommenderas särskilt för mogna skinn.

Föryngra dig själv!

30 andra produkter i samma kategori

Close